GARANTIA STANDARD

Dupa punerea in functiune a sistemelor executate de noi va oferim 2 ani garantie pentru intreaga instalatie furnizata de catre societatea noastra.

In perioada de garantie beneficiati suplimentar de:

  • suport tehnic telefonic
  • interventie in 24 de ore pentru sistemele de avertizare incendiu si 48 de ore pentru sistemele de alarmare la efractie, control acces si supraveghere video
  • inlocuiri de piese in regim de urgenta
  • 2 sesiuni de instruire pentru adminstratorii beneficiarului

POST GARANTIA

Va precizam ca in acest moment sunteti obligati prin intermediul Legii 333/22.07.2003 sa semnati un contract de post-garantie cu o societate agreata de IGPR in cazul in care obiectivul dvs este unul care beneficiaza de proiect aprobat de IGPR.

Noi va putem oferi contra-cost un astfel de serviciu. Puteti opta pentru diferite variante ale unui Contract de Service post-garantie, in functie de complexitatea sistemului, a gradului de siguranta pe care doriti sa il asigurati perimetrului dvs. si nu in ultimul rand bugetului pe care il alocati.

In cazul in care nu doriti sa incheiati un contract de asistenta tehnica permanenta cu noi, puteti beneficia de suport tehnic ocazional, functie de necesitati.

Desi nu sunt la fel de eficiente ca serviciile de asistenta permanenta, serviciile tehnice "la nevoie", vor fi taxate functie de deplasare, durata alocata si a materialelor folosite pentru efectuarea reparatiei. Ele reprezinta o solutie viabila in cazul in care nu aveti sisteme complexe sau nu vreti sa alocati un buget special pentru intretinere.